Nieuwe duurzame fietsfabriek Van Raam

Nieuwe duurzame fietsfabriek Van Raam Op 10 oktober 2019 jl. heeft Van Raam de totaal nieuw gebouwde duurzame fietsfabriek in Varsseveld officieel feestelijk geopend.
De duurzame innovatieve fietsfabriek wordt gezien als een voorbeeld van de maakindustrie en één van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland. Daarnaast is Van Raam één van de grootste fietsfabrieken in Europa waar bijna alles, inclusief frame, trapondersteuning en vele onderdelen in huis worden bedacht en geproduceerd. 
Van Raam heeft een pand neergezet met een oppervlakte van 13.500 m2 

Veelal hebben de gebruikers moeite om het evenwicht te bewaren tijdens het fietsen op een tweewieler en kiezen dan voor een driewieler. Met de vele opties die er zijn en met eventueel maatwerk maakt Van Raam elke driewielfiets uniek. De driewielfietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. Wanneer je zelfstandig woont en met een normale fiets niet kunt fietsen, kun je in de meeste gevallen een beroep op de gemeente doen. Dit wordt allemaal geregeld door de WMO wet. Deze wet zorgt ervoor dat je ondersteuning kunt krijgen om zelfstandig te kunnen bewegen. In dit geval dus fietsen. 

Nijland Tweewielers is officieel dealer van Van Raam fietsen en kan u de beste service bieden.