Fietsverzekering

​Nijland Tweewielers is direct tussenpersoon ENRA en van ANWB (voorheen Unigarant) verzekeringen. Wanneer u een nieuwe fiets bij ons heeft aangeschaft, zullen wij u aanraden de fiets te verzekeren. U kunt tevens ook gebruikte fietsen verzekeren.

Contact
Fietsverzekering

De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie of vijf jaar onbezorgd fietsplezier. Nieuw vanaf 1 april 2017 is de doorlopende polis van ENRA.

ENRA verzekeringen is marktleider in tweewielerverzekeringen. De fietsverzekeringen genieten een grote bekendheid in Nederland. Met de ENRA optimaal verzekering heeft u zelfs gratis pechhulp in heel Europa. Ook heeft ENRA een aparte verzekering voor als u in Duitsland woont.

​​​​​​​Heeft u bij ons een ENRA verzekering heeft afgesloten, dan regelen wij de afhandeling bij diefstal of beschadiging zodat u hier geen omkijken naar  heeft.
 Het enige wat ENRA u vraagt wanneer uw fiets gestolen is, zijn de 2 originele sleutels die u bij de verkoop van de fiets gekregen heeft. Wanneer u een sleutel kwijt raakt, dient u deze aan de hand van het sleutelnummer bij te bestellen. Dit kunt u gemakkelijk online regelen via fietssleutels.nl

Klik hier voor het berekenen van uw premie en voor meer informatie wat betreft ENRA verzekeringen.​​​​​​​

Als ANWB lid ontvangt u 5% ledenkorting. Zo bent u het hele jaar goed en voordelig verzekerd als uw fiets gestolen wordt.

Extra voordelen van de doorlopende verzekering:
Looptijd van een jaar
- Automatische verlenging
- Na het eerste jaar op elk moment opzegbaar
- Verzekering loopt door bij diefstal en een nieuwe fiets
- Premiebetaling per jaar maar ook per maand (minimum premie € 4,-) mogelijk

U kunt bij ons zowel in de winkel als telefonisch een fiets- of bromfietsverzekering afsluiten.