Gazelle

Wij hebben als Gazelle Premium dealer exclusieve Gazelle modellen, waaronder de Gazelle Ultimate Collectie. We hebben al veel modellen van de nieuwe Gazelle collectie 2024 op voorraad. Er staan altijd testmodellen klaar om direct een mooie proefrit mee te maken. Bijvoorbeeld de Gazelle Ultimate C8, Gazelle C8 HMB, Gazelle Grenoble C8, Gazelle Avignon

Bekijk ons aanbod
Gazelle
Unsplash

Over Gazelle

Gedurende 130 jaar heeft Koninklijke Gazelle zich toegewijd aan het maken van fietsen in Nederland, en ze zijn altijd bezig geweest met vernieuwing. Elk jaar produceert Gazelle ongeveer 300.000 fietsen, waarbij ze zorgvuldig nadenken over het ontwerp en het integreren van nieuwe technologieën. De fietsen van Gazelle zijn bekend om hun comfort, kwaliteit en lichte gewicht.

Unsplash

Modern design

Unsplash

Betrouwbaar

Unsplash

Comfortabel

Fietsen naar jouw wens

Iedereen is uniek. Daarom biedt Gazelle een divers assortiment aan fietsen, zodat er altijd een fiets is die perfect bij jou past. Deze fietsen zijn aangepast aan allerlei individuele voorkeuren, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten ritten.

Unsplash

Gazelle-impressies

Unsplash
Unsplash
Unsplash

Kom langs

Wil je ons assortiment in het echt bekijken of een proefrit maken. Dan ben je van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom aan de Klinkerstraat 38, in het centrum van ’s-Heerenberg, om de uitgebreide fietscollectie te komen bekijken, te testen of voor een goed advies. Er is ruime parkeergelegenheid.

Je kunt ook altijd vragen naar ons mailen. Voor meer informatie over hoe je ons kunt contacteren, bekijk dan de contactpagina.