Over ons

Fietsen zijn onze passie! We zijn gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van vele bekende merken rijwielen. Wij volgen de laatste trends en hebben ook een ruim assortiment fietsen met elektrische ondersteuning. Maar ook voor huurfietsen, alle aanverwante accessoires, service en onderhoud, garanties en verzekeringen, kunt u bij ons terecht.

Kom langs
Over ons
Unsplash

Meer dan 60 jaar ervaring

Nijland Tweewielers is in 1959 opgericht en is een echt familiebedrijf, al drie generaties lang. Van amper 20 m2 is de winkeloppervlakte uitgebreid tot ruim 1000 m2. We staan nu bekend als een van de grootste en betere BOVAG tweewielerspeciaalzaken in de gemeente Montferland.

Winkelinhoud

Unsplash
Unsplash

Werkplaats

Lang fietsplezier start met goed onderhoud van je fiets. Maar je kunt onverhoopt een technisch probleem hebben zoals een lekke band, haperende verlichting, een gebroken ketting of een weigerende accu. Daarvoor kun je uiteraard bij ons terecht, je bent óók welkom zonder afspraak vooraf. ​​​​​​​In onze professionele, moderne werkplaats kun je met bijna ieder type fiets terecht, ook wanneer je deze niet bij ons hebt gekocht. We repareren echter alleen e-bikes van de merken waarvan we dealer zijn. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring waardoor we nagenoeg alle fietsen kunnen repareren

Unsplash

Kijk rond in onze winkel

Unsplash

Kom langs

Wil je ons assortiment in het echt bekijken of een proefrit maken. Dan ben je van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom aan de Klinkerstraat 38, in het centrum van ’s-Heerenberg, om de uitgebreide fietscollectie te komen bekijken, te testen of voor een goed advies. Er is ruime parkeergelegenheid.

Je kunt ook altijd vragen naar ons mailen. Voor meer informatie over hoe je ons kunt contacteren, bekijk dan de contactpagina.