Nieuws

Openingstijden lockdown

29-11-2021

De nieuwe maatregelen gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld. Wij volgen natuurlijk deze richtlijnen en sluiten voorlopig om 17.00 uur. Omdat de werkplaats onder essentiële dienstverlening valt houden wij deze op afspraak open. Tussen 17.00u en 18.00u je fiets ter reparatie brengen of ophalen? Stuur een WhatsApp naar 031..

Vacature fietstechnicus

12-10-2021

Functie vacature Als monteur kun je zelfstandig werken, ben je verantwoordelijk voor reparaties van diverse soorten fietsen en kun je nieuwe fietsen rijklaar maken. De nadruk in onze werkplaats ligt sterk op e-bikes, stads- en trekkingfietsen en mountainbikes. Kwaliteit en de klanten staan bij onze reparaties altijd voorop. Wat verwachten wij van jou? Enige jaren ervaring in de werkpla..

Duurzaamheidsprijs gewonnen

07-10-2021

Helaas niet de hoofdprijs, maar wel een belangrijke award!  Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker en is daarom dit jaar hét onderscheidende thema van de verkiezing. Om het thema goed te kunnen beoordelen werd de jury ondersteund door de Stichting Duurzaam.  Wij hebben duurzaamheid echt als speerpunt binnen het bedrijf en daarmee de Award voor het meest duurzame ..

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar

26-08-2021

Wij maken nog steeds kans op de felbegeerde titel Tweewielerwinkel van het jaar! Samen met 5 andere genomineerden zijn we doorgedrongen tot de finale! Komende weken zal de vakjury alle winkels bezoeken en dan weten we op 20 september wie er met de titel vandoor gaat! We willen deze mooie finaleplek natuurlijk vieren met onze klanten, daarom staat er op dinsdag 21 september voor onze klanten ..

Genomineerd Tweewielerswinkel vh jaar 2021

06-07-2021

Elk jaar wordt door vakblad Tweewieler de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar gehouden. Vol trots kunnen we melden dat we voor het 3e jaar op rij genomineerd zijn voor de titel Tweewielerwinkel van het jaar! Mede dankzij de inzet van ons gewelig team van medewerkers behoren we tot de beste 20 winkels van Nederland en Vlaanderen.   Tijdens de 2 ronde krijgen we onder andere..

Koningsdag en winkelen zonder afspraak

26-04-2021

Dinsdag 27 april Koningsdag zijn wij gesloten. Woensdag 28 april is het zover. We mogen weer klanten laten winkelen zonder afspraak! Het op afspraak winkelen is ons en de klanten wel goed bevallen. Het blijft daarom mogelijk om een shomroom afpraak te maken. Mochten er dan andere klanten zijn, dan gaat de afspraak voor.  ..

Winkelen op afspraak

23-02-2021

Vanaf 3 maart zijn er weer klanten welkom in onze winkel! We zijn erg blij met deze versoepeling en zullen uiteraard goed de coronamaatregelen hanteren. We hanteren hierbij voor fietsen een tijdslot van minimaal 1 uur. Voor accessoires zoals fietstassen kun je natuurlijk ook een afspraak maken. Let wel: afspraken moeten 4 uur van te voren aangemeld zijn. Een proefrit aan huis blijft natuurli..

Help je e-bike (accu) de winter door

05-02-2021

Nu er weer een serieus koufront in aantocht is, is het goed om verstandig met de accu van de e-bike om te gaan. Want je laat je elektrische fiets(accu) toch niet in de kou staan?   Berg de accu droog en vorstvrij op als je ‘m toch niet gebruikt E-bike accu’s en strenge kou zijn geen grote vrienden van elkaar. De batterijen kunnen daar slecht tegen en moeten in bescherming ..

Lockdown verlengd

02-02-2021

Helaas moet onze showroom gesloten blijven t/m 1 maart.. Wij zitten natuurlijk niet stil tijdens de lockdown en blijven u de testfietsen brengen op locatie! Bel voor een afspraak 0314-661405 Vanaf 10 februari mogen wij gelukkig wel de nieuwe/gebruikte fietsen buiten bij onze zaak afleveren.  Reparatie en onderhoud gaan gewoon door. Wacht daarmee niet te lang, ook onderdelen zijn stee..

Collega's gezocht

26-01-2021

**Update** Vacacture verkoopmedewerker is vervuld. Binnenkort gaan wij onze nieuwe medewerker voorstellen! Wij zoeken nog wel een zaterdag hulpkracht / kassamedewerker. Deze functie is ook vervuld. Wil je wat bijverdienen? Wij zijn op zoek naar een allround hulpkracht (functie van april t/m september + vakantiewerk).  Het betreft taken zoals het uitpakken van nieuwe fietsen..

SALE

14-01-2021

We hebben een aantal modellen nu extra afgeprijst!  Bel ons gerust voor een proefrit. Wij komen met de fiets vrijblijvend bij je thuis! Kijk voor specificaties ook op https://nijlandtweewielers.nl/index.php?route=product/special&category_id=39  ..

Verkoop demo modellen!

07-01-2021

Wij gaan onze testmodellen verkopen! Dus ben je op zoek naar een zo goed als nieuwe e-bike dan is dit je kans. Speciale lockdown actie! Niet goed = geld terug. Wij komen de fiets bezorgen, binnen 30 dagen mag je beslissen of je de fiets gaat houden. Eventueel ruilen voor een andere of het geld terug! Mocht je twijfelen tussen verschillende modellen, dan komen wij met deze demo's langs zodat..

Vakantie

24-12-2020

Namens ons team wensen we iedereen hele fijne Feestdagen en een gezond 2021. Wij kijken terug op een raar en druk jaar. Benader ons gerust tijdens de lockdown, want ook in 2021 zal onze branche te maken krijgen met langere levertijden.

Wij zijn gesloten van 25 december t/m 2 januari. Vanaf maandag 4 januari staan wij weer voor iedereen klaar. 

winterbeurt

21-12-2020

Winterbeurt actie! Wij komen uw fiets gratis ophalen en retour brengen t/m 24 februari (binnen straal van 25 km) Uw fiets is het waard om goed verzorgt te worden. Met regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw fiets, daarbij krijgt u er ook meer rijplezier voor terug. Wat doen wij bij een winterbeurt: Controle en afstellen van alle draaiende delen Controle en afstellen van remm..

Lockdown, werkplaats blijft open

14-12-2020

Onze werkplaats blijft "normaal" geopend.  In onze hal (ingang Touwslagersbaan 2) kunt u zich melden voor inname en uitgifte van reparatiefietsen. Blijft u liever thuis? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice.  Fietsen blijft gezond en bewegen is belangrijk. Geïnteresserd in een nieuwe fiets, wij komen met de testmodellen bij je thuis. Neem contact op voo..