Nieuws

Vacature fietstechnicus

29-06-2022

Als monteur kun je zelfstandig werken, ben je verantwoordelijk voor reparaties van diverse soorten fietsen en kun je nieuwe fietsen rijklaar maken. De nadruk in onze werkplaats ligt sterk op e-bikes, stads- en trekkingfietsen en mountainbikes. Kwaliteit en de klanten staan bij onze reparaties altijd voorop. Wat verwachten wij van jou? Enige jaren ervaring in de werkplaats en kennis van ..

Koningsdag en Bevrijdingsdag gesloten

24-04-2022

Woensdag 27 april Koningsdag zijn wij gesloten. 

Bevrijdingsdag 5 mei is sinds dit jaar een vrije dag in onze branche. 

Wij zijn daarom gesloten.
 

Elektrische bakfietsen van Carqon, Gazelle en Batavus

24-04-2022

Wij hebben tegenwoordig een ruim assortiment elektrische bakfietsen, waaronder de bakfietsen van Carqon, Batavus Fier en de Gazelle Makkie.  De vraag naar elektrische bakfietsen is steeds hoger, daarom zijn wij sinds dit jaar Carqon dealer! Carqon bakfietsen zijn zorgvuldig ontworpen, ontwikkeld en getest om jou en je kinderen de beste bakfietservaring te bieden die er ..

E-bike van het jaar: Sparta D-rule

04-04-2022

Sparta d-RULE ENERGY: E-bike van het jaar 2022 Yes! De Sparta d-RULE ENERGY is uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2022’ bij de Fiets Awards. In de categorie ‘urban’ stal Sparta’s nieuwe e-bike de show en daarop zijn we supertrots! Op het gebied van innovatie, rijgedrag, comfort, veiligheid, gebruikte materialen, styling en prijs-kwaliteitverhouding wist de S..

Gezocht: zaterdag chauffeur

04-04-2022

** Vacature is inmiddels ingevuld** Als chauffeur kun je zelfstandig werken en ben je verantwoordelijk voor het ophalen en bezorgen van fietsen op de zaterdag. Dit zijn reparatiefietsen of verhuurfietsen, maar ook het bezorgen van een nieuwe of gebruikte fietsen. In overleg zijn meer uren en werkzaamheden bespreekbaar. Wat verwachten wij van jou? In bezit van Rijbewi..

Union dealer

07-02-2022

Sinds kort zijn wij trotse dealer van het merk Union. Dit Nederlandse merk levert mooie robuuste fietsen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De vraag naar elektrische schoolfietsen is steeds hoger. Union heeft een uitstekende fiets voor dit gebruik, het model E-Curb heeft een adviesprijs van € 1.599,- Maak nu een proefit en bekijk de collectie in onze winkel! ..

Winkel open

13-01-2022

Vanaf zaterdag 15 januari mogen wij onze voordeur weer openen! We zijn erg blij met deze versoepeling en zullen uiteraard goed de coronamaatregelen hanteren. De showroom moet helaas wel om 17.00 uur dicht. De werkplaats blijft tot 18.00uur geopend. Een proefrit aan huis blijft natuurlijk ook mogelijk. Populaire modellen zoals de Gazelle Grenoble en Ultimate zijn ook dit jaar weer lastig l..

Nieuwe Lockdown

19-12-2021

Helaas moet onze showroom dicht tot 14 januari. Proefit maken tijden de lockdown? Wij komen met de fietsen bij u aan huis! Bel voor een afspraak 0314-661405. Wij mogen gelukkig wel de nieuwe/gebruikte fietsen buiten bij onze zaak afleveren. Ook click en collect is mogelijk, dus bestelde onderdelen kunnen afgehaald worden.  Reparatie en onderhoud gaan gewoon door. Wacht daarmee niet t..

Schaarste fietsen

13-12-2021

Door de aanhoudende corona pandemie, zijn er helaas lever- en productieproblemen vanuit Azië naar Europa. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe fiets, wees er dan tijdig bij. Het kan zijn dat er een langere wachttijd op jouw fiets zit dan gehoopt. Vooral bij de Gazelle Grenoble en de Gazelle Ultimate kunnen de levertijden oplopen.  Verder zijn de modellen nu bij ons in de winkel nog ..

Openingstijden en vakantie sluiting

13-12-2021

Het jaar is al weer bijna ten einde en helaas zijn de coronamaatregelen nog nodig.  Update 19-12: winkel gesloten tot 14 januari. Ingang via Touwslagersbaan 2 voor afhalen bestelde fietsen en onderdelen. Werkplaats is geopend, ook via ingang Touwslagersbaan 2 Zoals elk jaar zijn wij gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw, van 25 december t/m 2 januari. Vanaf maandag 3&nbs..

Winterbeurt

30-11-2021

Hij is er weer! Onze winterbeurt actie! Wij komen uw fiets in december gratis ophalen en retour brengen (binnen straal van 15 km) Uw fiets is het waard om goed verzorgt te worden. Met regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw fiets, daarbij krijgt u er ook meer rijplezier voor terug. Wat doen wij bij een winterbeurt: Controle en afstellen van alle draaiende delen Controle en a..

Vacature fietstechnicus

12-10-2021

Functie vacature  Als monteur kun je zelfstandig werken, ben je verantwoordelijk voor reparaties van diverse soorten fietsen en kun je nieuwe fietsen rijklaar maken. De nadruk in onze werkplaats ligt sterk op e-bikes, stads- en trekkingfietsen en mountainbikes. Kwaliteit en de klanten staan bij onze reparaties altijd voorop. Wat verwachten wij van jou? Enige jaren ervaring in ..

Duurzaamheidsprijs gewonnen

07-10-2021

Helaas niet de hoofdprijs, maar wel een belangrijke award!  Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker en is daarom dit jaar hét onderscheidende thema van de verkiezing. Om het thema goed te kunnen beoordelen werd de jury ondersteund door de Stichting Duurzaam.  Wij hebben duurzaamheid echt als speerpunt binnen het bedrijf en daarmee de Award voor het meest duurzame ..

Finalist Tweewielerwinkel van het jaar

26-08-2021

Wij maken nog steeds kans op de felbegeerde titel Tweewielerwinkel van het jaar! Samen met 5 andere genomineerden zijn we doorgedrongen tot de finale! Komende weken zal de vakjury alle winkels bezoeken en dan weten we op 20 september wie er met de titel vandoor gaat! We willen deze mooie finaleplek natuurlijk vieren met onze klanten, daarom staat er op dinsdag 21 september voor onze klanten ..

Genomineerd Tweewielerswinkel vh jaar 2021

06-07-2021

Elk jaar wordt door vakblad Tweewieler de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar gehouden. Vol trots kunnen we melden dat we voor het 3e jaar op rij genomineerd zijn voor de titel Tweewielerwinkel van het jaar! Mede dankzij de inzet van ons gewelig team van medewerkers behoren we tot de beste 20 winkels van Nederland en Vlaanderen.   Tijdens de 2 ronde krijgen we onder andere..