Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf 50 euro Gratis retourneren binnen 14 dagen Veilig betalen met IDEAL & MrCash

Nieuws

KOGA Trekkingdag zondag 3 februari

17-01-2019

Op zondag 3 februari vindt de tweede KOGA Trekkingdag plaats in het experience center 'De Fietser' in Ede. Van 10.00 uur tot 17.00 uur staat de Fietser in het teken van vakantiefietsen. Toegang is gratis, aanmelden kan op www.koga.com/trekkingdag   KOGA Signature testfietsen in alle kleuren, maten en afmontages Inspirerende verhalen van Mark Beaumont en Carla van Tatenhove ..

Gazelle Puur_NL nummer 1 schoolfiets volgens AD

10-01-2019

De Gazelle Puur_NL is de nummer 1 schoolfiets volgens het Algemeen Dagblad. De krant publiceerde deze uitslag op 9 januari in de Schoolkeuze 2019/2020-bijlage van de regionale edities. De Puur_NL komt daarbij uit de bus als ‘Een schoolfiets die tegen een stootje kan.’ Ook benadrukt de krant de voordelen van de smalle voor- én achterdrager..

Bike Motion 1 t/m 3 maart 2019

10-01-2019

Waar kun je fietsseizoen beter beginnen dan op de grootste fietsbeurs van de Benelux? Bike MOTION brengt van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart drie dagen fietsplezier. Ze hebben het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Natuurlijk zijn ook de speciale en exotische merken aanwezig. Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-m..

Tweewielerwinkel van het Jaar 2019

21-12-2018

De jury van de verkiezing "Tweewielerwinkel van het Jaar 2019" heeft 25 bedrijven geselecteerd welke door zijn naar de volgende ronde. Nijland Tweewielers is genomineerd! Naast deze prijs is er ook een publieksprijs voor de "Favoriete tweewielerwinkel". Op www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl kun je je stem uitbrengen. ..

Gazelle wint German Design Award

13-12-2018

De Gazelle Ami C8 HMS e-bike heeft in Duitsland de German Design Award gewonnen. De Ami C8 HMS kreeg de award mede dankzij de lage instap, die op- en afstappen gemakkelijker maakt. Je kunt altijd met beide voeten bij de grond. De fiets heeft 26 inch banden en een lage instap, dit geeft je een zeker gevoel met op- en afstappen. Je fietst altijd gemakkelijk weg, in welke situatie je ook bevindt. ..

Merida nu ook op zaterdag open

13-12-2018

Beleef in het Merida Experience Center, aan de Laan van Westenenk 102 te  Apeldoorn, de complete Merida ervaring! In de ruime showroom staat het grootste gedeelte van de collectie overzichtelijk gepresenteerd. Gelukkig mag je daar niet alleen maar kijken. Het is namelijk ook mogelijk – of de bedoeling – dat je de fiets eens echt aan de tand gaat voelen. Door de ligging aan de rand..

Vakantie sluiting en update website

13-12-2018

De site heeft deze maand een mooie update gekregen, en is steeds meer een verlengstuk van onze fysieke winkel. Vanaf heden houden wij u in deze rubriek op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wij zijn gesloten van 24 december /m 1 januari. Bestellingen in de webshop worden vanaf 31 december weer verstuurd. Het team van Nijland Tweewielers wenst iedereen hele fijne Kerstdagen en een gelu..

Nieuw binnen! Gazelle Grenoble C7+ Elite

13-12-2018

De nieuwe comfort fiets van Gazelle met geïntegreerde accu. Functie en design gaan hand in hand bij de Grenoble C7+ HMB Elite. De jongste telg van de Gazelle Orange familie komt met innovatieve eigenschappen waardoor deze e-bike opvallend wendbaar en in balans is. Wie de Grenoble C7+ HMB Elite probeert, ervaart zelf dat Elite een verdiende titel is voor dit model. Kom en ervaar het zelf in o..