NK Wielrennen voor bedrijven in Montferland

NK Wielrennen voor bedrijven in Montferland Steeds meer organisaties doen mee aan fietsactiviteiten met hun werknemers en relaties. Op 16 en 23 juni wordt eerste NK wielrennen voor bedrijven in ons mooie Montferland gehouden. Over drie onderdelen wordt dan bepaald welke bedrijven zich een jaar lang respectievelijk Nederlands kampioen op de weg, Nederlands kampioen mountainbike én Nederlands kampioen wielrennen overall mogen noemen. Dit nieuwe NK wordt officieel erkend door de KNWU. 
Op zondag 16 juni worden de wegwedstrijd en de ploegentijdrit verreden. Een week later, op zondag 23 juni, staat de mountainbike marathon op de planning. Op beide dagen kan worden meegedaan door bedrijven, maar er is ook gelegenheid om als individu te starten.
De mountainbike marathon wordt al jaren georganiseerd door Wielerfestival Montferland en staat bekend als één van de mooiste en zwaarste mountainbike marathons van Nederland. Deelnemende bedrijven hebben gegarandeerd startplaatsen tijdens deze populaire marathon. Na afloop van de marathon worden de klassementen gemaakt op basis van een puntentelling per startgroep over de verschillende onderdelen.