E-bike van het jaar: Sparta D-rule

E-bike van het jaar: Sparta D-rule Sparta d-RULE ENERGY: E-bike van het jaar 2022

Yes! De Sparta d-RULE ENERGY is uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2022’ bij de Fiets Awards. In de categorie ‘urban’ stal Sparta’s nieuwe e-bike de show en daarop zijn we supertrots! Op het gebied van innovatie, rijgedrag, comfort, veiligheid, gebruikte materialen, styling en prijs-kwaliteitverhouding wist de Sparta d-RULE ENERGY hoge ogen te gooien bij de onafhankelijke vakjury van de RAI vereniging. De echte ‘urban x-factor’ gaf uiteraard de doorslag!
De Sparta d-RULE ENERGY is perfect voor forensen die een krachtige e-bike zoeken. Met het strakke en robuuste ontwerp is de d-RULE ENERGY op en top urban. De e-bike zit uiteraard boordevol innovaties, waarover de jury lovend oordeelde: “De Sparta d-RULE ENERGY maakt de eerste indruk helemaal waar! De e-bike is robuust, stoer, onderscheidend en ontworpen met aandacht voor details en veiligheid. De mooie afdekkap voor de accu en het fraai weggewerkte laadpoortje worden gewaardeerd. De rijervaring is al net zo goed! De mix van Bosch middenmotor, riem en Nexus versnellingsnaaf maakt het een fijne fiets om mee te rijden.”
SPARTA n:LIGHT
INNOVATIEVE VERLICHTING
Wil je niet alleen goed zichtbaar zijn in het donker maar ook een echte trendsetter zijn onder de commuters? Ontdek dan Sparta n:LIGHT! Dankzij deze innovatieve verlichting bestaande uit 6 lichtelementen en een heldere bundelverlichting, zien medeweggebruikers je al van mijlenver aankomen! Het geheel is geïntegreerd in de voorvork voor een extra modern en strak uiterlijk. Verder biedt de n:LIGHT headlight een dynamische opstartsequence voor een welkomsteffect. De handige arrival functie zorgt ervoor dat het logolicht na uitschakelen nog even blijft branden. Zo vind je makkelijk je weg naar binnen.
Krachtig en slim
De d-RULE ENERGY is standaard uitgerust met een krachtige Bosch Performance Line Cruise motor die voldoende power biedt voor middellange ritten. De geïntegreerde SP-connect smartphonehouder maakt het mogelijk om de smartphone altijd binnen handbereik te houden.

Binnenkort beschikbaar! Reserveren is aan te raden!