Liv Rove Disc 1 D53

Specificaties

Framehoogte 53cm
Merk Liv
Uitvoering Dames
Versnellingen 30

Beschrijving

Liv Rove Disc 1.
Dames fiets, framemaat: 53cm.
30 versnellingen.
Voorzien van spatborden.
Deore afgemonteerd.

De Liv Rove 1 Disc DD is de ideale sportieve fiets voor vrouwen die lekker comfortabel en sportief willen rijden. Deze Liv is snel en veelzijdig. Je kunt er zowel snel mee over asfalt rijden als de bospaden in de buurt ontdekken. Dit zithouding is enigszins sportief, maar ook nog comfortabel af te stellen.

Deze fiets heeft een lichtgewicht ALUXX aluminium frame met extra stand-over hoogte voor stabiliteit en vertrouwen. De geveerde voorvork zorgt voor nog meer comfort maar ook extra grip als je voer zandpaden rijdt. De voorvering vangt de oneffenheden op het parcours op. De banden zijn voorzien van een klein noppenprofiel voor een veelzijdige inzet. De Liv Rove 1 Disc DD is afgemonteerd met Shimano onderdelen voor betrouwbaar schakelen en krachtige remprestaties.

Deze hybridefiets kan ook goed gebruikt worden voor woon-werk verkeer, want hij heeft bevestigingspunten voor een bagagedrager. De Liv Rove 1 heeft 30 versnellingen een breed bereik, waardoor je altijd in de goede versnelling kan rijden, ook al heb je een lastige klim of tegenwind.

Wat je wensen ook zijn, van deze Rove ga je veel fietsplezier hebben.

Liv Rove Disc 1 D53

Liv
595,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen contact met je op wat de verwachte levertijd is.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken